Algemene Bouwonderneming Patrick Van Bogaert BV

pareinpark25beveren waaswinter

Patrick Van Bogaert is uw specialist in algemene bouwwerken en renovaties. Onze specialiteit? Totaalverbouwingen.

Voordeel hierbij is dat u niet met verschillende aannemers dient af te spreken. Hierdoor spaart u veel tijd en energie uit. U bent ook verzekerd van een snelle opvolging van de verschillende specialiteiten.

U kan ons inschakelen voor het inrichten van zolders, vernieuwen van badkamer, keuken en sanitair, dakwerken, isolaties en totaalrenovaties.

Afpraken worden stipt opgevolgd! Ons doel? Betaalbare kwaliteit leveren. Zaakvoerder Patrick Van Bogaert is meewerkend patroon op de werf.

Het resultaat van een renovatie kan verbluffend zijn. Bouwondernemeing Patrick Van Bogaert bvba loodst u stap voor stap doorheen de bouwfasen. U kan op ons rekenen voor kleine renovaties, maar u kan ook terecht voor de volledige verbouwing van fundering tot dak.

 

Onze privacyprincipes (GDPR Privacy Verklaring):

Respect, Vertrouwen, Preventie, Compliancy

 

HISTORIEK 

  • Wij zijn een kleine bouwonderneming gespecialiseerd in totaalverbouwingen.
  • Patrick Van Bogaert is in 1994 begonnen als elektrieker.
  • In 1997 deed hij een uitbreiding en werd zijn zaak een Algemene bouwonderneming die zich heeft gespecialiseerd in totaalverbouwingen.
  • In 2001 is hij overgegaan naar BVBA. Het personeel is stelselmatig bijgekomen en momenteel werkt hij samen met 3 andere vakmannen.
  • Onze doelstelling is betaalbare kwaliteit te leveren. Eerlijke en correcte afspraken na te komen. Regelmatig worden er cursussen gevolgd om up-to-date te blijven.
  • Doordat we een totaalpakket aanbieden hoeft de klant niet met verschillende aannemers af te spreken. Zo spaart de klant een hoop energie en tijd uit.
    Doordat we veel in eigen beheer doen is er een snelle opvolging van de verschillende specialiteiten. Bijna geen dode tijden tussenin.
  • Zaakvoerder Patrick Van Bogaert is bijna altijd zelf meewerkend op de werven.

 

Copyright

© 2015-2024 Algemene bouwonderneming Patrick van Bogaert

Coördinaten

Pareinpark 25 (INDUSTRIEZONE), 9120 Beveren-Waas

+32 (0)3 755 05 55

+32 (0)3 755 05 56

BTW nr 0475200426

Registratienr. 0475.200.426/061011